Gomiddag

Leverans inom: Stockholm

gomiddag-nu
Måltider: 5 middagar för 4 personer
Pris/kasse: 795 kr (ca 40 kr per portion)
Leveranstid: 17-22 (sön eller mån)
Betalsätt: E-postfaktura, pappersfaktura
Ekologiskt: Till viss del
Allergi/veg: Laktosfritt alternativ finns
Erbjudande: Ordinariepris

Leveransområden

Uppsala och Storstockholm
(se info på hemsidan)

Företagsfakta

Hemsida: www.gomiddag.nu
Org.nr: 556200-2310

Kundtjänst

E-post: info@gomiddag.nu
Telefon: 08-732 35 75

Adress

Gomiddag Sverige AB
Hörnåkersvägen 6
183 65 Täby

Beskrivning av Gomiddag

Gomiddag har tre olika menyer. Nedan finns detaljerna på dessa.

Första menyn har man kallat för ”Variation & Tradition”. I denna meny finns en variation av traditionella smaker till smaker från flera olika dela av världen. Rätterna som finns här tar oftast inte längre än 30 minuter att tillaga. 4 middagar kommer per leverans. Priset för 2 personer är 535 kronor per leverans, priset för 4 personer är 795 kronor per leverans och priset för 6 personer är 1095 kronor per leverans.

“Barnsligt Gott” är den andra menyn. Den är specialiserad för familjer som har mindre barn, recepten är anpassade därefter. Priset för 4 personer är 820 kronor per leverans och priset för 6 personer är 1125 kronor. Det följer med fem middagar vid en leverans och rätterna är lätta att laga.

Den tredje menyn heter “GI-menyn”. Som man hör på namnet så är maträtterna här GI-anpassade med mycket kolhydrater. Priset för 2 personer är 565 kronor per leverans, priset för 4 personer är 825 kronor per leverans och priset för 6 personer är 1140 kronor per leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>