Linas Matkasse

Leverans inom: Hela Sverige

linasmatkasse-se
Måltider: 5 middagar för 4 personer
Pris/kasse: 749 kr (ca 37 kr per portion)
Leveranstid: 17-22 (sön eller mån)
Betalsätt: Kort, e-postfaktura
Ekologiskt: Till viss del
Allergi/veg: Ej anpassad
Erbjudande: Prova-på-kasse för 499 kr

Leveransområden

Stora delar av Sverige
(se detaljer)

Företagsfakta

Hemsida: www.linasmatkasse.se
Org.nr: 556774-6101

Kundtjänst

E-post: info@linasmatkasse.se
Telefon: 08-38 90 04

Adress

Carolinas Matkasse AB
Stormbyvägen 2
163 55 Spånga

Beskrivning av Linas Matkasse

Linas 5-dagarskasse innehåller recept och ingredienser för fem middagar till fyra personer och kostar 749 kronor, inklusive hemleveransen som sker varannan vecka. Alla recept i Linas Matkasse tas fram av en dietist vilket innebär att de ur näringssynpunkt är noga planerade.

Lätt, medel och tuff

Recepten som följer med i 5-dagarskassen är indelade i tre kategorier, lätt, medel och tuff, definierade i stora drag efter ungefär hur lång tid man beräknar att rätterna tar att tillaga.

Två av recepten har man benämnt som “snabb”. Målsättningen här är att dessa maträtter ska ta ungefär 20-25 minuter att tillaga. De “snabba” maträtterna innehåller ofta ris eller pasta.

Två av recepten i Linas 5-dagarskasse har man kallat för “medel”. Dessa maträtter ska ta cirka 30-35 minuter att laga. “Medel”-rätterna kan exempelvis innehålla kokt potatis eller sådana råvaror som kan behöva lite längre tid vid tillagning.

Ett recept i Linas 5-dagarskasse klassas som “tuff” och kan ta ungefär 40-45 minuter att laga. Det här är oftast en maträtt som är lite mer avancerad att förbereda och tillaga.

5 reaktion på “Linas Matkasse

  1. Har provat Linas matkasse den här veckan och är jättenöjd! Fräscha råvaror och maträtterna blir både nyttiga och jättegoda! Att laga mat från grunden utan halvfabrikat har känts så bra och är något jag absolut kommer fortsätta med. Jag har fått en helt ny syn på mat och smaker och blivit mer intresserad av matlagning!

  2. Vi skaffade Linas Matkasse efter att en kompis lovordat den på Facebook. Småbarnsföräldrar och ganska dåliga på matplanering har den verkligen gjort vardagen trevligare. Inget mer slentrianmässigt ”suck…vad ska vi äta idag då?”.

    Det vi gillar mest är spänningen inför varje middag. Ingen smakupplevelse är den andra lik och nu lagar vi måltider vi inte ens visste fanns. Dessutom får vi i oss mycket mer grönsaker, något vi länge velat, men aldrig kommit till skott med.

  3. Håller inte med om att det är lite mat i kassen. Vi är tre i familjen, jag, min man och en son på 2 år. Vi har alla ätit oss mätta vid varje måltid, PLUS att det blivit mat över så att jag och min man fått varsin lunchlåda med oss till jobbet nästa dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>