Middagsfrid

Leverans inom: Hela Sverige

middagsfrid-se
Måltider: 5 middagar för 4 personer
Pris/kasse: 875 kr (ca 44 kr per portion)
Leveranstid: 17-22 (sön, mån eller tis)
Betalsätt: Kort, faktura
Ekologiskt: Minst 25%
Allergi/veg: Ej anpassad
Erbjudande: Prova-på-kasse för 599 kr

Leveransområden

Över hälften av Sveriges befolkning
(se detaljer)

Företagsfakta

Hemsida: www.middagsfrid.se
Org.nr: 556732-7282

Kundtjänst

E-post: kundservice@middagsfrid.se
Telefon: 08-5511 7118

Adress

Middagsfrid AB
Sankt Paulsgatan 22b
118 48 Stockholm

Beskrivning av Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder en tjänst där man kan få recept och råvaror för en middag för fyra personer levererat hem till sig. Råvarorna i matkassen är alltid färska och med hjälp av recepten kan smakrika maträtter enkelt tillagas.

Matkassen

Som kund kan du välja mellan två produkter:

  • 5-dagarskassen kostar 875 kronor per vecka och inkluderar hemleverans och recept (om man önskar leverans på söndagar är priset 900 kronor).
  • 3-dagarskassen kostar 650 kronor per vecka och inkluderar hemleverans, mat för 3 middagar samt recept (om man önskar leverans på söndagar är priset 675 kronor).

Leverans och betalning

Maten levereras hem till dörren på söndagar, måndagar eller tisdagar och det finns ett tydligt schema där man kan exakt se när leverans sker till det egna området. Middagsfrid har inga bindningstider och det är enkelt att säga upp prenumerationen. Betalning kan ske med kort eller pappersfaktura (en avgift på 30 kronor tillkommer på pappersfaktura).

En reaktion på “Middagsfrid

  1. Har kört tre veckor med Middagsfrid och är jättenöjd, så nu tar jag farväl av färdigmat, havfabrikat och falukorv. Min upplevelse är att råvarorna är fräscha och recepten riktigt bra genomtänkta. Som en bonus lär man sig mycket om nya matkombinationer och smaker. Man blir helt enkelt mycket bättre i köket, oavsett om man vill eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>